Fanfic blogg

2011-08-30 - 17:14:18
Hej. Jag har gjort en ny blogg. Bloggen är en historia, så ingenting på bloggen har hänt påriktigt. Det är alltså jag som hittade på bloggen för att kunna skriva en Novell:)
Bloggen som e en saga

Kanalens dag

2011-08-28 - 17:40:33
Heej allihopa! Idag har jag varit på Kanalens dag och hjälpt till. Jag hjälpte till med ponnyridningen för stall bobacken! Det var superkul. Jag ledde runt hästarna medans små barn satt på. Hästarna hette Grotte och Molle. Och nu när jag kom hem tog jag en lång varm dusch!


Mycket att göra...

2011-08-27 - 10:22:52

Heej kära läsare! Sorry för att jag inte bloggade igår man jag hade mycket att göra.

1. Åkte till Skansen och kom hem sent
2. Åkte till stallet och red
3. Kom hem och åt middag
4. Kollade på Sharpay's Fabulous Adventure
5. Fixade annat viktigt på datorn

Men idag kommer jag blogga.
Jag ska till stallet idag och hjälpa till, så bloggningen får bli ikväll.

Jag har fortfarande inte fixat så att jag kan lägga in nya bilder :(


Min dag!

2011-08-25 - 18:03:52
Heej! Idag har jag varit i skolan och haft tråkigt. För vi läste igenom likabehandliingsplanen... -.- TRÅKIGT..! Sen fick vi våra skåp. Ha! Jag har värsta ägiga skåpplatsen!! Sen fick vi gå hem och då åkte jag hem till Sara och åt mellis och sen så tog vi fram några gamla leksaker ur en kartong utanför hennes dörr. Vi typ klädde på dom och det såg så roligt ut att vi höll på och dö! Jag har no inte skratta så mycket på hela året. Sen åkte jag hem och nu ska jag snart äta middag. Det blir tyvärr inga bilder eftersom min dataor och jag inte kommer överens... Så ni får nöja er med detta.


Efterlyst

2011-08-25 - 17:57:40
OMG!! Asså det är helt unbelivable! Åkersberga, lilla ÅKERSBERGA var med på TV igår på Efterlyst! Det var om det där moppemordet med knark och sånt där skit... Och dessutom var det någon som skicka in tips  om mördaren så dom kanske kan lösa fallet! YEY! Go Åkersberga.



Stallet

2011-08-24 - 18:15:00

Hej alla! Nu ska jag till stallet för idag börjar mina ridlektioner igen! :) Jag vet att typ ingen gillar hästar så jag undarar varför!? Dom är söta, snälla och gosiga, allt man kan önska liksom. Visst dom bajsar överallt och luktar inte alltid så gott men man vänjer sig. Jag tycker inte ni ska döma hästar för ni har väll aldrig ridit och skött om en häst "på riktig"! Visst, dom bits men det gör ju ALLA djur! Och dom sparkas bara när dom är irriterade och dom är inte irriterade hela tiden...

R.I.P Champis. Han ser väll inte äcklig och läskig ut?


Prolympiaden

2011-08-24 - 14:53:34
Heej! Idag hade vi något som kallas för Prolympiad i skolan. Det var olika grenar man skulle samla poäng på, det första var Maraton, sen var det jämfotalängdhopp, stafett, frisbeecurling, kasta stövel, frågesport, medecinbollsbowling, skottkärran och straffar. :) Mellan Medecinbollsbowlingen och skottkärran så åt vi lunch. Pastasallad och festis! Pastasalladen var äcklig och festisen var god. ;) Sen var det pris utdelning och på...

1:a plats kom Tokyo (9: or)
2:a plats kom Rom (9: or)
3:a plats kom MONTREAL! (7: or, min klass)

Fatta vi kom trea och besegrade åttorna, sjuorna och sexorna! Snacka om att vi äger.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Klicka här! 

Brännboll...

2011-08-23 - 20:00:43
Hej alla söta, men få, läsare. Idag har jag spelat brännboll och det var ganska kul! :) Jag var med i ett ganska bra lag, vi vann inte men jag tog TVÅ lyror!! ;) Stålt! Ja, så imorgon så är det vanlig skoldag och jag vet att det inte är många som läser min blogg och jag förstår det, för jag skriver inte om något roligt. Kul och veta att nån har vart i skolan lixom... Så jag tänkte om ni hade några tips om vad jag ska blogga om och hur jag ska få mera läsare. Skulle bli tacksam om någon kom med förslag och alla som kommenterar får en länkning.

Bild jag saknar!

Tävlar om...

2011-08-20 - 21:09:39
en Ziperall! På världensandrabästablogg!

Är med och tävlar...

2011-08-20 - 21:06:38
om ett valfritt märkesplagg hos världensbästablogg! Var med och tävla ni oxå! :)


Hej!!

2011-08-04 - 18:41:46
Hej har nt bloggat på länge. Sry :'( Ska försöka blogga lite. Ska på bröllop på Lördag! Min gudfar Stefan gifter sig :) Ni får se outfitten snart. Det kommer att komma en bloppis oxå snart :) Peace out och hej då!!

RSS 2.0